10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO adolescentă a murit după ce a luat o pastilă de ecstasy pentru prima dată

O adolescentă a murit după ce a luat o pastilă de ecstasy pentru prima dată

O britanică de 17 ani a murit după ce a luat o pastilă de ecstasy pentru prima dată, la o petrecere, suferind un stop cardiac.

Lila-Grace Smith se afla într-o locuință din Steeton, UK, cu prietenii, atunci când au decis toți să ia pastile ecstasy, pe 3 iunie 2022, relatează Daily Mail.

Ancheta finalizată acum arată că Lila și încă două prietene plănuiseră să meargă în oraș, dar au decis să stea acasă. Tânăra a început să se simtă rău după ce a consumat ecstasy, iar prietenele ei au chemat un tânăr în ajutor la 11 noaptea.

Patru tineri au sosit la domiciliu și după ce au încercat să o resusciteze, au sunat la ambulanță. Tânăra a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut să o salveze și a murit în mai puțin de două ore.

Analizele toxicologice au arătat că aceasta avea în corp o cantitate de drog similară cu a altor persoane care au murit din aceeași cauză.

Un detectiv implicat în anchetă a dezvăluit că Lila și cele două prietene ale sale căutaseră înainte pe internet efectele pastilelor. Acesta a adăugat că a fost găsit și un număr de telefon al persoanei care le-ar fi furnizat drogurile, însă în ciuda eforturilor de a o depista, nu a fost identificată.

Într-o declarație dată în instanță, mama Lilei a declarat că aceasta era sănătoasă, avea note bune și avea o viață normală. Mai mult, spune ea, a avertizat-o pe fiica sa în privința drogurilor, pentru că și-a pierdut o persoană apropiată dintr-o supradoză cu ecstasy, în tinerețe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS