16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArestat după ce a tâlhărit o femeie în scara unui bloc

Arestat după ce a tâlhărit o femeie în scara unui bloc

Judecătoria Craiova a dispus, ieri, arestarea unui bărbat de 44 de ani, din comuna Teasc, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, pe data de 10 decembrie, bărbatul a tâlhărit o femeie de 78 de ani, în scara unui bloc din Craiova.

Poliţiştii au explicat că bărbatul i-a smuls femeii cerceii din urechi. Femeia de 78 de ani a fost atacată în scara unui bloc din Craiova, pe 10 decembrie.
„În fapt, la data de 10 decembrie 2022, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi smuls cerceii din urechi mamei sale, de 78 de ani, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuieşte, pe strada Elena Farago din localitate.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din comuna Teasc, bănuit de comiterea faptei, acesta sustrăgându-se cercetărilor. În dimineaţa zilei de 4 ianuarie, bărbatul a fost depistat de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să părăsească ţara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind preluat de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova şi condus la audieri”, au explicat oamenii legii.

Arestat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie

În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Joi, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, inculpatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului D.F. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.01.2023 până la data de 03.02.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător din oficiu, de luare a măsurii controlului judiciar”, a dispus instanţa.
Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi contestată de bărbatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS