22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrezentatoarea postului rus de radio Russkoe Radio Vologda, ucisă cu bestialitate

Prezentatoarea postului rus de radio Russkoe Radio Vologda, ucisă cu bestialitate

În nordul Moscovei a fost descoperit cadavrul unei femei, Vologda Anna Azovskaya (Sablina), prezentatoare și fondatoare a postului de radio rus Radio Vologda, potrivit news.russia.postsen.com.
Cuplul sosise împreună în capitală pentru sărbătorile de iarnă. Tinerii au participat la o ședință foto, la un atelier foto, după care au plecat în apartamentul închiriat.

Potrivit informațiilor preliminare, Anna, de 34 de ani, ar fi putut fi ucisă de concubinul ei, fiul unui comerciant de cherestea care deţine Companiei Silvice Kicigorodeţk, Vladimir Maklakov, de 33 de ani. În timpul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția.
Bărbatul a fost arestat și este cercetat.
„Departamentul de investigații interdistrictului Savelovsky al Departamentului de Investigații pentru Districtul Administrativ de Nord al Departamentului Principal de Investigații al Comitetului de Investigații al Federației Ruse pentru orașul Moscova a deschis un dosar penal împotriva unui bărbat de 33 de ani. El este suspectat de săvârșirea unei infracțiuni de crimă.
Potrivit anchetei, la 3 ianuarie 2023, cadavrul unei femei născute în 1988 a fost găsit în apartamentul unui bloc de locuințe situat pe strada Polina Osipenko din Moscova. În timpul examinării, pe corpul victimei au fost găsite cel puțin 30 de răni de înjunghiere“, potrivit serviciului de presă al departamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS