21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un bărbat a încercat să se autoincendieze în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea

(VIDEO) Un bărbat a încercat să se autoincendieze în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea

-

Un bărbat a încercat să se autoincendieze în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea. Jandarmii au intervenit şi au reuşit să-l salveze.

Un echipaj de jandarmerie a salvat, în ultima clipă, viața unui bărbat care se pregătea să se autoincendieze. După ce a ajuns în fața primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, bărbatul în vârstă de 45 de ani, care avea asupra lui o sticlă cu benzină, a început să strige că își va da foc. Jandarmii vâlceni care se aflau în proximitate, au intervenit imediat și după un scurt dialog cu acesta, au reușit să-i smulgă din mână recipientul de combustibil.

În urma controlului corporal preventiv, jandarmii nu au găsit asupra lui alte obiecte contondente, doar o brichetă, care după spusese lui, ar fi folosit-o să își provoace rău.

A fost solicitată intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.
Bărbatul se afla în stare de ebrietate și a devenit agresiv în prezența echipei medicale, fapt care a necesitat imobilizarea acestuia.
Din fericire, jandarmii au fost la locul potrivit în momentul potrivit și bărbatul nu și-a putut duce planul la sfârșit.

Vigilența jandarmilor şi rapiditatea cu care au intervenit au făcut să salveze viața unei persoane. Intervenția nu a fost una lipsită de pericol, pentru că bărbatul a fost însoțit de un câine, doar că animalul nu a fost agresiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS