19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinoră de 13 ani, violată pe un teren viran din Orodel

Minoră de 13 ani, violată pe un teren viran din Orodel

Judecătorii din Băileşti au dispus, ieri, arestarea prventivă a unui tânăr de 22 de ani, din comuna Orodel, acuzat de comiterea infracţiunii de viol. Potrivit oamenilor legii, în seara zilei de 1 ianuarie, suspectul ar fi violat o minoră de 13 ani. Agresiunea a avut loc pe un teren viran din localitate.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că infracţiunea a fost sesizată de un bărbat de 36 de ani, din localitate.
„În seara zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 19.50, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Plenița au fost sesizați prin apel de urgenţă 112, de un bărbat de 36 ani, din comuna Orodel, cu privire la faptul că fiica concubinei sale, o minoră în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima unei tentative la viol.
În fapt, un tânăr de 22 de ani, din localitate, este bănuit că prin folosirea forţei, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora, pe un teren viran din localitate”, au explicat poliţiştii doljeni.
Pe 2 ianuarie, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol. Ieri, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, suspectul a fost dus la Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă.
Instanţa a emis pe numele inculpatului un mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea Judecătoriei Băileşti nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS