18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi doljeni, prinși circulând cu 105 km/h în Grădinari

Doi doljeni, prinși circulând cu 105 km/h în Grădinari

Doi doljeni au fost prinși, ieri, circulând cu 105 km/h în comuna Grădinari, județul Olt. Cei doi au rămas fără permis.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe DN 64, în localitatea Grădinari, un autoturism ce circula cu viteza de 105 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj.

De asemenea, în jurul orei 10:30, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat pe Drumul Național 64, în localitatea Grădinari, un autoturism ce circula cu viteza de 105 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Almîj, județul Dolj.

Cei doi doljeni au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei. Ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile. Celor doi le-a fost eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS