15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCine este autorul crimei sângeroase din comuna Călărași

Cine este autorul crimei sângeroase din comuna Călărași

Primarul comunei Călărași a făcut publică o fotografie a tânărului de 25 de ani, din localitate, suspectat de comiterea infracțiunii de omor calificat. Edilul Sorin Sandu a publicat și o imagine surprinsă de o cameră video, în care suspectul apare mergând pe o bicicletă. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, un tânăr de 25 de ani ar fi ucis un bărbat de 57 de ani, din comună. Se pare că victima a fost atacată cu o drujbă de autorul crimei. 

”Sunt continuate căutările în ceea ce îl privește pe Stoinea Ștefăniță, iar imaginea nocturnă, este ultima surprinsă de o cameră de supraveghere din localitate, ieri dimineață, pe la 04.00. Facem din nou precizarea să alertați poliția, să nu încercați acțiuni personale. Uneori, teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite. În principiu, cooperează, dar cu siguranță este speriat”, a susținut primarul comunei Călărași, Sorin Sandu.

Tânărul de 25 de ani este suspectat de uciderea unui bărbat de 57 de ani, din Călărași.

”În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei. La un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, au mai precizat polițiștii. Se pare că victima a fost atacată cu o drujbă.

Suspectul nu a fost prins de oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS