14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞase copii, loviţi pe trecerea de pietoni de un șofer care a fugit

Şase copii, loviţi pe trecerea de pietoni de un șofer care a fugit

Șase copii cu vârste între 11 și 14 ani au fost loviți în plin pe o trecere de pietoni din Petroșani, județul Hunedoara, de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care nu deținea permis de conducere și era băut, informează Observator.

Miercuri seară, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase adolescenți pe o trecere de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

La fața locului au fost alocate de urgență trei ambulante SMURD și trei ale SAJ. Patru copii au fost transportați la Spitalul Municipal Petroșani. La una dintre victime, de aproximativ 11 ani, paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului. Un alt copil a fost transportat la spital de familie.

La scurt timp, șoferul fugar a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești. Este vorba de un tânăr de 19 ani care nu posedă permis de conducere. La testul cu etilotestul a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la unitatea medicală din Petroșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS