14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi morţi şi doi răniţi după ce un autoturism a intrat într-un TIR parcat

Doi morţi şi doi răniţi după ce un autoturism a intrat într-un TIR parcat

O tânără de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani au murit, luni noapte, şi alţi doi tineri au fost grav răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un TIR parcat pe marginea unui drum din municipiul Sibiu, informează News.ro.

Mai multe echipaje medicale şi de poliţie au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, la un accident rutier produs în municipiul Sibiu.  

”Din primele cercetări efectuate, se pare că şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un autotren (TIR) parcat pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Sibiu.  

Conform martorilor, după ce au făcut o depăşire, maşina ar fi devenit instabilă, ar fi lovit un semn de circulaţie de pe scuarul care separă benzile de mers, iar de acolo ar fi ricoşat în remorca TIR-ului, impactul fiind extrem de violent.   

În accident au fost implicate patru persoane, iar două au fost declarate decedate. Este vorba despre o tânără de 19 ani şi despre un tânăr de 22 de ani. Celelalte două persoane au ajuns la spital în stare gravă. Este vorba despre doi tineri, de 20 şi, respectiv, 22 de ani. 

Cei patru tineri erau din Braşov, doi dintre ei fiind studenţi în Sibiu, unul la Drept şi unul la Litere. 

Pompierii militari au intervenit şi pentru stingerea incendiului izbucnit la compartimentul motor al autoturismului în urma impactului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS