17.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment35 de milioane de dolari, recompensa pentru prinderea ucigașului unui cuplu de miliardari

35 de milioane de dolari, recompensa pentru prinderea ucigașului unui cuplu de miliardari

Moartea miliardarilor canadieni Barry și Honey Sherman a fost învăluită în mister încă de la început. La cinci ani distanță după ce au fost găsiți fără viață în propria casă, poliția n-are vreo pistă și familia a crescut suma oferită ca recompensă pentru orice informație care poate ajuta la rezolvarea cazului, scrie Libertatea.

Pe 15 decembrie 2017, un agent imobiliar care făcea un tur al casei unui cuplu de miliardari din Toronto, în jurul prânzului, a descoperit trupurile lor, complet îmbrăcate, lângă piscina interioară de la subsol. Cei doi milionari erau așezați unul lângă altul, cu curele legate în jurul gâtului și atașate de balustrada piscinei interioare, a spus poliția. Barry Sherman avea 75 de ani, soția lui, Honey, avea 70 de ani. Niciunul dintre prietenii sau partenerii lor de afaceri nu mai vorbise cu ei de două zile și nu existau semne de intrare forțată în casă. Poliția a considerat decesele suspecte și au apărut teorii despre cine ar fi vrut să-l omoare pe fondatorul gigantului canadian de medicamente generice Apotex și pe soția lui, unul dintre cele mai bogate cupluri din Canada, relatează CNN.

La cinci ani de la moartea cuplului, nu s-a făcut nicio arestare. La comemorarea din această săptămână a crimelor, fiul soților Sherman a anunțat că adaugă încă 25 de milioane de dolari la recompensa oferită pentru pentru informații care duc la prinderea ucigașilor. Astfel, recompensa este acum de 35 de milioane de dolari.
Citeşte întreaga ştire: Recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea ucigașului unui miliardar și a soției lui, găsiți sugrumați acum 5 ani, lângă piscină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS