25.9 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj190 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii din Craiova

190 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii din Craiova

Un bărbat de 36 de ani a fost prins de polițiști cu aproape 200 de kilograme de articole pirotehnice, după ce, în această dimineață, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Secțiilor 4 și 6 Craiova și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova.

Activitățile s-au desfășurat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În urma perchezițiilor, la locuința unui bărbat de 36 de ani, a fost identificată cantitatea de 190 de kilograme de articole pirotehnice, categoriile F2 și F3, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă, acesta oferindu-le spre vânzare pe o rețea de socializare, nefiind autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, materialele pirotehnice găsite fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS