9.4 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiovean bănuit de furt, reţinut

(VIDEO) Craiovean bănuit de furt, reţinut

-

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat.

În seara zilei de 9 decembrie, ora 19.30, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au surprins, în flagrant delict, pe strada Panait Moşoiu, un tânăr de 28 de ani, din localitate, în timp ce sustrăgea un portofel ce conținea suma de 250 lei, din rucsacul unei femei de 67 de ani, din municipiul Constanța.

https://www.youtube.com/watch/E3_fRVp414Q

Din cercetările efectuate a rezultat că acesta este bănuit de alte două furturi, din 29 noiembrie şi 2 decembrie, prin care au fost sustrase portofele ce conţineau sume de bani şi documente, aparţinând unei tinere de 31 de ani, din municipiul Craiova şi unei femei de 60 de ani, din oraşul Topoloveni.

În urma probatoriului administrat, ieri, 14 decembrie, tânărul de 28 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Târgu Jiu: Brad doborât de vânt peste o școală

Un brad smuls din rădăcini a căzut marți peste...

ȘTIRI GdS