20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer de TIR a murit după ce a lovit un parapet

Un şofer de TIR a murit după ce a lovit un parapet

Un camion încărcat cu sucuri a lovit, joi, glisiera mediană de pe drumul de mare viteză, în zona localităţii sibiene Cristian. Bucăţi din parapet au ricoşat într-un autoturism, traficul pe sensul către Sibiu fiind deviat pe DN 7. Din primele informații, șoferul TIR-ului a decedat, informează Observatornews.

„Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 254, pe sensul către Deva, în zona localităţii Cristian, judeţul Sibiu, un autocamion încărcat cu sucuri a acroşat glisiera mediană şi a pătruns pe sensul opus de mers. În urma impactului, bucăţi din parapet au ricoşat într-un alt autovehicul”, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere, descarcerare şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

„Forţele operative sosite la locul accidentului au constatat că exista o victimă, şoferul tirului care este încarcerat şi decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS