-1.5 C
Craiova
joi, 22 februarie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Autoturism în flăcări în Slatina

(VIDEO) Autoturism în flăcări în Slatina

-

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în această dimineață, pe strada Drăgănești, la intrarea în municipiul Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.
În autoturism se aflau doi bărbați care au reușit să iasă din acesta în faza de inițiere a incendiului, fără a fi răniți.
Incendiul a fost localizat rapid la nivelul compartimentului motor, fără a afecta habitaclul. În urma incendiului a ars motorul autoturismului și au fost afectate farurile și elemente de caroserie.
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un cablu defect sau deteriorat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:17

Bătăuşii din Mall, plasaţi sub control judiciar

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus plasarea sub control judiciar a şase tineri, doi din Filiaşi şi patru din Craiova, acuzaţi de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Potrivit oamenilor legii, pe 10 noiembrie 2023, cei şase s-au bătut într-un Mall din Craiova. Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în timpul altercaţiei, însă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Bătaia dintre cei şase tineri a fost surprinsă de camerele video din Mall.

ȘTIRI GdS