9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie însărcinată şi doi copii, răniţi într-un accident

O femeie însărcinată şi doi copii, răniţi într-un accident

O femeie însărcinată în luna a noua şi doi copii, de cinci şi zece ani, au ajuns marţi dimineaţă la spital în urma unui accident rutier carea a avut loc în municipiul Bârlad şi în care au fost implicate două autoturisme şi un autocar. Din primele informații, un șofer de 30 de ani nu a acordat prioritate când a vrut să vireze, astfel că mașina condusă de femeia însărcinată a fost acroșată și proiectată în autocar, potrivit vremeanoua.ro.

Potrivit ISU Vaslui, Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale şi echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI, evaluare şi acordare de prim ajutor victimelor, acolo ajungând şi două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui.

”În cele trei autovehicule se aflau şase persoane. Într-unul dintre cele trei autovehicule se aflau trei persoane, între care şi doi copii, cu vârste de 5, respectiv 10 ani.

La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite cele trei autovehicule avariate, trei persoane necesitând îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, femeia şi cei doi copii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad”, a transmis ISU Vaslui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS