14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Chemaţi pentru un scandal între concubini, poliţiştii au descoperit şi 140 kilograme de articole pirotehnice

Craiova: Chemaţi pentru un scandal între concubini, poliţiştii au descoperit şi 140 kilograme de articole pirotehnice

Poliţiştii Secţiei nr.1 Craiova au confiscat, ieri, cantitatea de 140 de kg de articole pirotehnice, deţinute fără drept de un bărbat de 33 de ani, la locuinţa acestuia din municipiu.

În fapt, la ora 14.25, bărbatul de 33 de ani, din comuna Vârtop, a sesizat, prin apel de urgenţă 112, că este agresat fizic de concubina sa de 30 de ani, din comuna Podari, în timp ce se aflau în apartamentul în care locuiesc fără forme legale în Craiova.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în cursul zilei, între cei doi ar fi avut loc mai multe discuţii contradictorii, în urma cărora bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, adresându-i şi ameninţări cu acte de violenţă.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, fiind întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi ameninţare.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au constatat că, în locuinţă, bărbatul deţine mai multe articole pirotehnice pentru care nu poate prezenta documente de provenienţă şi nici nu este autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 140 de kg de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3 şi P1.

În cauză, s-a întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept. Materialele pirotehnice fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS