11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăiat de 14 ani, înjunghiat mortal de tată

Băiat de 14 ani, înjunghiat mortal de tată

Un băiat, de 14 ani, din comuna Pădureni, Vaslui, a murit după ce a fost înjunghiat chiar de către tatăl său, care se afla în stare avansată de ebrietate, informează Observatornews.

Astăzi, la ora 14.56, oamenii legii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui, un copil de 14 ani a suferit o plagă în zona inghinală, provocată chiar de tatăl său.

La locul incidentului s-au deplasat două ambulanţe de la Huşi şi o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă de la Vaslui.

„În comuna Pădureni, un băiat de 14 ani ar fi fost înjunghiat de tatăl său, în condiţii suspecte, în regiunea inghinală. Au fost trimise două ambulanţe SAJ din Huşi, care au găsit victima în stare foarte gravă, în şoc hemoragic. A fost trimis de la Vaslui şi echipajul TIM. Pacientul a intrat în stop cardiorespiratorși nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

De la ce a pornit scandalul

Tatăl, în vârstă de 46 de ani, era în stare avansată de ebrietate și a fost reținut de polițiști.

Din primele informaţii, copilul ar fi fost internat în trecut la un centru pentru minori abuzaţi. Elev în clasa a IX-a la un liceu din Huşi, băiatul este orfan de mamă şi mai are o soră mai mare. 

Totul ar fi pornit de la un scandal legat de animalele din curte.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea masurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS