9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Accident cu doi morți și un rănit pe DN6, în Mehedinți

(VIDEO) Accident cu doi morți și un rănit pe DN6, în Mehedinți

-

Trei persoane au fost rănite grav, în urmă cu puțin timp, într-un accident petrecut pe DN 6, în zona Viaductului Pădina, județul Mehedinți.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin intervin cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

La locul evenimentului au fost mobilizate și două echipaje ale SAJ.
În accident sunt implicate două autovehicule: un autotren și un autoturism. Pompierii acționează pentru extragerea a două victime blocate în autoturism. Din nefericire, victimele au fost declarate decedate de către echipajele SAJ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Orșova în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, zona viaductului Pădina, a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Schitu, județul Olt.

Din nefericire conducătorul autoturismului, un bărbat de 65 de ani și pasagerul dreapta, un bărbat de 37 de ani, ambii din municipiul Orșova, au decedat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS