4.8 C
Craiova
joi, 2 februarie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentA încercat să ia bani de la bancă după ce a ameninţat funcţionarii cu o foarfecă

A încercat să ia bani de la bancă după ce a ameninţat funcţionarii cu o foarfecă

O femeie a fost prinsă şi dusă la audieri după ce în cursul dimineţii de vineri a intrat într-o bancă din municipiul Iaşi şi, sub ameninţarea unei foarfece, a solicitat unei funcţionare să îi dea bani, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, iar femeia a fost scoasă pe uşă de funcţionarii sucursalei bancare.

Nicio persoană nu a fost rănită

„În jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos un foarfece şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat cercetări în vederea identificării persoanei şi luării măsurilor legale care se impun, aceasta fiind depistată de poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Iaşi şi condusă la audieri, conform Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia, de aproximativ 50 de ani, a fost depistată în zona cartierului Canta din municipiul Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS