24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘi-a înjunghiat soția, pe cele două fiice, mama și apoi s-a sinucis

Și-a înjunghiat soția, pe cele două fiice, mama și apoi s-a sinucis

Un bărbat din Buffalo Grove și-a omorât soția, cei doi copii, o rudă a familiei și animalul de companie, apoi și-a luat viața.

Poliția a mers la proprietatea din Buffalo Grove, în apropiere de Chicago, pentru un control de rutină al femeii, care ceruse un ordin de protrecție împotriva soțului. După ce ofițerii nu au reușit să ia contact cu nimeni din casă, au intrat cu forța și au percheziționat locul, găsind cinci cadavre înăuntru, relatează Mirror.

A doua zi, Biroul legist din Lake County i-a identificat pe cei cinci morți:

  • Lilia Kisliak, de 67 de ani,
  • Andrei Kisliak, de 39 de ani,
  • Vera Kisliak, de 36 de ani,
  • Vivian Kisliak, de 6 ani,
  • Amilia Kisliak, de 4 ani. Toți cei cinci au fost înjunghiați.

Cu două luni înainte de înfiorătoarea descoperire, Vera depusese un ordin de protecție împotriva soțului ei, potrivit instanței. Andrei a fost arestat două săptămâni mai târziu pentru încălcarea ordinului, dar a fost ulterior eliberat. Cuplul era în mijlocul divorțului, care a fost solicitat în iulie. Șeful poliției din Buffalo Grove, Brian Budds, a confirmat, de asemenea, că un animal de companie a fost găsit mort în casă.

„Astăzi este o zi foarte tristă pentru întreaga comunitate. Este devastator și traumatizant. Nu ești pregătit niciodată pentru așa ceva. Suntem rezistenți în virtutea a ceea ce facem, dar nimic nu te pregătește cu adevărat pentru un asemenea lucru”, a spus  șeful poliției din Buffalo Grove, Brian Budds.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS