6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Bilanţul alunecării de teren din Columbia: 34 de persoane au murit

(VIDEO) Bilanţul alunecării de teren din Columbia: 34 de persoane au murit

-

Cel puţin 34 de de persoane au murit duminică într-o alunecarea de teren care a îngropat un autobuz şi alte câteva vehicule în nord-vestul Columbiei, au declarat luni surse oficiale, relatează AFP.

„În total de 34 de persoane au murit şi nouă au fost rănite. Dintre cei răniţi, trei au reuşit să iasă în viaţă din autobuz şi alte şase persoane dintr-un vehicul particular care se afla de asemenea la locul” accidentului, a declarat pentru AFP directorul serviciilor de urgenţă columbiene (UNGRD), Diana Ramírez.

Sub efectul ploilor abundente, o zonă de munte a căzut şi a îngropat pe drumul din aval mai multe vehicule, printre care cel puţin o motocicletă şi un autobuz de transport în comun cu aproximativ 30 de persoane la bord.

Autobuzul venea din oraşul Cali (sud-vest) şi mergea spre Quibdo (nord-vest), capitala departamentului Choco, traversând Anzii Cordilieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident mortal de muncă, „îngropat” de procurori?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova ar tergiversa soluţionarea unui dosar penal privind un accident mortal de muncă. La acestă concluzie a ajuns soţia unui bărbat care a decedat în septembrie 2017, în urma unui accident de muncă produs întru-un service auto din Podari. De atunci, procurorii au dispus clasarea cauzei de trei ori. Tot de trei ori, instanţa de judecată a întors dosarul la parchet pentru completarea urmăririi penale. Şi asta pentru că, după cum susţin judecătorii, procurorii au ignorat chiar şi o hotărâre definitivă a instanţei de judecată, prin care a fost menţinut procesul-verbal de constatare întocmit de ITM Dolj. Care este concluzia la care au ajuns procurorii de fiecare dată? Mortul a fost de vină!

ȘTIRI GdS