10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopac prăbuşit peste un adolescent

Copac prăbuşit peste un adolescent

Un adolescent de 16 ani din judeţul Botoşani a fost la un pas de moarte. Băiatul tocmit să taie lemne în pădure a fost lovit în cap de un copac care s-a prăbuşit peste el. Martorii i-au sărit imediat în ajutor şi au sunat la 112, iar adolescentul a fost dus, de urgenţă la spital. 

Din fericire, băiatul de 16 ani este în afara oricărui pericol, dar rămâne în continuare internat la Spitalul de copii din Iași. Are o fractură nazală, dar și mai multe contuzii la nivelul capului. 

Ieri după-amiază, adolescentul se afla, împreună cu un alt tânăr de 24 de ani, la un vecin din localitate, care îi plătea pentru a-i fi tăiați mai mulți copaci din curte, potrivit observatornews.ro.

Băiatul, lovit puternic în zona capului

La un moment dat, în timp ce tăiau un salcâm, din cauza neatenției, trunchiul a căzut exact peste băiat, lovindu-l destul de puternic în zona capului.

La fața locului a fost chemată de urgență o ambulanță, care l-a dus pe băiatul de 16 ani mai întâi la spitalul din Botoșani, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul de copii din Iași.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS