13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBunuri confiscate la Constanța Sud

Bunuri confiscate la Constanța Sud

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit în cadrul efectuării controlului fizic 252 buc. mașinuțe din material plastic inscripționate sub marca figurativă „MERCEDES“, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii sus menționate.

Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina.

Bunurile în discuție au fost reținute de către inspectorii vamali iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piața la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 62.118 de lei.

Bunuri de peste 900.000 de lei, confiscate

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit în cadrul efectuării controlului fizic 1.100 buc. căști pentru telefoane mobile, inscripționate sub marca figurativă „APPLE’“, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii susmenționate.

Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Republica Moldova.

Bunurile în discuție au fost reținute de către inspectorii vamali, iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piața la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 946.560 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS