7.9 C
Craiova
joi, 2 februarie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentFocuri de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Focuri de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Poliţiştii din Botoşani au folosit armamentul din dotare pentru a bloca un şofer care a nu oprit la semnal. Tânărul aflat la volan are 18 ani și nu deține permis de conducere.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au făcut, sâmbătă, pe drumul comunal D.C. 56 A, în comuna Corni, semnal de oprire a unui autoturism. Şoferul a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea, relatează news.ro

„Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, somând în mod repetat conducătorul auto să oprească, însă acesta mu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate trei focuri cu arma din dotare, atât în plan vertical cât şi înspre autovehicul, fără a fi rănită vreo persoană”, a anunţat IPJ Botoşani.

În urma folosirii armamentului, şoferul a oprit maşina

Sursa citată a menţionat că în urma folosirii armamentul şoferul a oprit maşina. Poliţiştii au stabilit că maşina era condusă de un tânăr de 18 ani, care nu deține permis de conducere. El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS