10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn român a găsit un cadavru ciopârțit într-o pubelă din Barcelona

Un român a găsit un cadavru ciopârțit într-o pubelă din Barcelona

Un român care căuta fier vechi în pubelele dintr-un cartier din Barcelona a găsit într-o valiză trunchiul unui cadavru ciopârțit, informează publicația El Pais, citată de scrie Digi24.

Bărbatul român a făcut descoperirea macabră marți dimineață, în timp ce căuta prin pubele.

El a dat de o valiză grea și când a deschis-o a văzut înăuntru trunchiul unui om.

„Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă”, a declarat un bărbat care s-a întâmplat să fie în zonă când românul a descoperit cadavrul.

„O persoană care colectează fier vechi, un client de-al meu, m-a strigat exact după ce a găsit valiza”, a declarat bărbatul pentru El Pais.

„Pietene, prietene, sună după cineva, este foarte grav, foarte grav”, i-ar fi spus românul.

Vânzătorul de tutun s-a apropiat de pubelă și românul i-a arătat ce era în valiză.

„Am crezut că sunt doar haine, dar apoi am văzut trunchiul unui bărbat alb”, povestește el.

Bărbatul nu avea telefonul la el, așa că a fugit la mașina. Până la mașină a văzut o ambulanță pe stradă și a oprit-o, iar echipajul a chemat poliția.

Poliția din Catalonia s-a deplasat la fața locului și a izolat zona, iar după colectarea amprentelor a început interogarea locuitorilor și verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Gunoiul fusese colectat în noaptea de dinainte descoperirii, deci persoana sau persoanele care au abadonat valiza au făcut asta cândva între colectarea gunoiului și descoperirea românului.

Poliția a verificat și celelalte pubele din zonă, însă nu a găsit alte membre sau părți ale trunchiului descoperit de român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS