16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO maşină s-a făcut praf la Leu. Şoferul de 24 de ani a murit

O maşină s-a făcut praf la Leu. Şoferul de 24 de ani a murit

Un tânăr de 24 de ani a murit, noaptea trecută, după ce maşina pe care o conducea s-a făcut praf.

„La data de 30 noiembrie, ora 23:18, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.N. 6, în comuna Leu. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Deveselu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Zănoaga, din comuna Leu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului. Acesta a ieşit cu maşina în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat“, au precizat repreyentanţii IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.  Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Alt tânăr a murit zilele trecute

Un alt tânăr de 35 de ani, din Dolj, a murit în noaptea de 27 noiembrie, după ce s-a răsturnat cu maşina, pe DC55.

„La data de 27 noiembrie, ora 23:55, poliţiştii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.C. 55, în afara localităţii Piscu Vechi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat de 35 de ani, din comuna Piscu Vechi, în timp ce a condus un autoturism pe D.C. 55, în afara localităţii Piscu Vechi. Cauzele urmează a fi stabilite în urma cercetărilor. Acesta ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat“, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Citeşte şi: Educația nu va primi 6% din PIB nici în 2023

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS