6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie înjunghiată de soț, după ce fugise de acasă de frica lui

Femeie înjunghiată de soț, după ce fugise de acasă de frica lui

O femeie, de 44 de ani, din judeţul Iaşi, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul ei, informează PROTV.

    Atacul s-a petrecut vineri seara, într-un sat din judeţul Iaşi. Un apel la 112 anunţa că victima, o femeie de 44 de ani, este atacată de soţul ei, care se întorsese de puţin timp de la muncă, din străinătate.

    Potrivit martorilor, pe drumul de întoarcere în ţară, bărbatul își amenințase soția cu moartea de mai multe ori, iar de teamă, femeia a plecat de acasă cu cei trei copiii minori şi s-a adăpostit în casa unei rude. Spre seară, individul, orbit de furie, a dat buzna în curte şi a atacat-o pe femeie cu o armă albă.

    Cei trei copii ai cuplului se aflau în interiorul locuinţei, în momentul atacului.

    Femeia ar fi apucat să îşi sune ginerele, soţul fiicei din prima căsătorie. Acesta i-a venit în ajutor împreună cu un localnic şi au scos-o din mâinile agresorului.

    Un echipaj al ambulanţei a transportat-o la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, în stare critică.

    „Starea ei era gravă la prezentare, şoc hemoragic, mai multe plăgi la nivelul hemitoracelui drept, la nivelul braţului, antebraţului şi la nivelul frunţii. S-a intrat în sala de operaţie unde echipa de chirurgie şi TI încearcă să salveze viaţa acestei femei”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD Iaşi.

    A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.
     

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS