17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Un tir încărcat cu porci, răsturnat pe DN 65, repus pe roți după 20 de ore

(VIDEO) Olt: Un tir încărcat cu porci, răsturnat pe DN 65, repus pe roți după 20 de ore

-

Un tir încărcat cu porci care s-a răsturnat, ieri, pe DN 65, în zona localității oltene Optași-Măgura, a fost repus pe roți după 20 de ore.  33, din cei 180 de porci, au murit.

Autocamionul în care se aflau circa 180 de porci transporta animalele dinspre o localitate din judeţul Dolj spre localitatea Costeşti din judeţul Argeş şi în timp ce se deplasa pe DN65, în afara localităţii Optaşi – Măgura, s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Gorj. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Pompierii Stației Scornicești au acționat pe parcursul nopții pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la un autocamion pentru transportul suinelor, răsturnat în afara carosabilului, în zona localității Optași-Măgura.

În urma evenimentului, șoferul autocamionului a fost monitorizat de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

În acest moment se execută manevre pentru repunerea pe roți a autocamionului, iar pompierii Stației Scornicești asigură măsurile specifice, cu o autospecială de stingere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS