11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn băiețel mușcat de un piton, salvat de bunicul său

Un băiețel mușcat de un piton, salvat de bunicul său

Un băiețel de cinci ani care a fost mușcat de un piton și târât într-o piscină din New South Wales își revine, după ce bunicul și tatăl lui i-au salvat viața.

Ben Blake era cu fiul său Beau la piscina bunicului său din Ocean Shores, lângă Byron Bay, când pitonul l-a mușcat pe băiat, potrivit www.9news.com.au.

„Tocmai mă duceam spre sufragerie să mă bucur de o bere când s-a întâmplat incidentul”, a spus Ben pentru NBN News.

Beau se afla pe marginea piscinei şi au căzut amândoi în apă, iar şarpele s-a încolăcit în jurul piciorului copilului. Alan Blake, bunicul băiatului, de 76 de ani, a sărit imediat în piscină pentru a-l scoate din apă pe copil. Şarpele încă era încolăcit pe piciorul acestuia.

Tatăl copilului, Ben Blake, a reuşit în cele din urmă să desprindă pitonul de piciorul băiatului şi a încercat să calmeze situaţia. „După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri, pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine”, a povestit Ben. Deşi pitonii nu sunt veninoşi, copilul este monitorizat pentru a preveni o eventuală infecţie a rănii.

Beau este considerat acum „un adevărat erou” şi se recuperează bine. Tatăl său a recunoscut că întâmplarea a fost „un calvar” şi spune că şerpii sunt o realitate în Byron Bay, un oraş turistic popular şi o adevărată Mecca a surfingului. „Asta este Australia. Sunt peste tot”, a spus el, menţionând că după ce a fost eliberat, şarpele, pe care l-a numit „chestia aia obraznică”, s-a întors direct în vegetaţie, la „locul faptei”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS