2.8 C
Craiova
joi, 1 decembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn băiețel mușcat de un piton, salvat de bunicul său

Un băiețel mușcat de un piton, salvat de bunicul său

Un băiețel de cinci ani care a fost mușcat de un piton și târât într-o piscină din New South Wales își revine, după ce bunicul și tatăl lui i-au salvat viața.

Ben Blake era cu fiul său Beau la piscina bunicului său din Ocean Shores, lângă Byron Bay, când pitonul l-a mușcat pe băiat, potrivit www.9news.com.au.

„Tocmai mă duceam spre sufragerie să mă bucur de o bere când s-a întâmplat incidentul”, a spus Ben pentru NBN News.

Beau se afla pe marginea piscinei şi au căzut amândoi în apă, iar şarpele s-a încolăcit în jurul piciorului copilului. Alan Blake, bunicul băiatului, de 76 de ani, a sărit imediat în piscină pentru a-l scoate din apă pe copil. Şarpele încă era încolăcit pe piciorul acestuia.

Tatăl copilului, Ben Blake, a reuşit în cele din urmă să desprindă pitonul de piciorul băiatului şi a încercat să calmeze situaţia. „După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri, pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine”, a povestit Ben. Deşi pitonii nu sunt veninoşi, copilul este monitorizat pentru a preveni o eventuală infecţie a rănii.

Beau este considerat acum „un adevărat erou” şi se recuperează bine. Tatăl său a recunoscut că întâmplarea a fost „un calvar” şi spune că şerpii sunt o realitate în Byron Bay, un oraş turistic popular şi o adevărată Mecca a surfingului. „Asta este Australia. Sunt peste tot”, a spus el, menţionând că după ce a fost eliberat, şarpele, pe care l-a numit „chestia aia obraznică”, s-a întors direct în vegetaţie, la „locul faptei”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS