21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFranța: Un cuplu și fiica lor, găsiți morți în casă

Franța: Un cuplu și fiica lor, găsiți morți în casă

Un cuplu și fiica lor în vârstă de 20 de ani au fost găsiți morți în Saint-Jacques-de-la-Lande. S-a deschis o anchetă. Ar putea fi o dublă crimă urmată de sinucidere, potrivit www.leparisien.fr .

Un mare perimetru de securitate a fost amenajat în Saint-Jacques-de-la-Lande, un oraș din suburbiile orașului Rennes (Ille-et-Vilaine). Trei persoane din aceeași familie, două femei și un bărbat, au fost găsite moarte miercuri într-o casă, situată pe Rue de la Table-Ronde. Poliția era încă la fața locului la ora 20.00, iar accesul în stradă a fost blocat.

„La fața locului, cadavrele celor trei persoane decedate au fost descoperite de pompieri. Bărbatul a fost găsit spânzurat, femeia întinsă pe patul ei și fiica lor pe podeaua camerei sale”, a declarat Philippe Astruc, procurorul Rennes.

Este vorba despre un bărbat, de 50 de ani, angajat în departamentul Ille-et-Vilaine ca agent de întreținere pentru o facultate, soția sa, de 62 de ani, pensionară și a fiicei lor de 25 de ani. Miercuri după-amiază, pompierii s-au deplasat la fața locului, o stradă rezidențială, pentru că angajatorul tinerei era îngrijorat de absența acesteia.

Primele constatări medico-legale au scos la iveală existența unui traumatism pe corpul femeii. Pe de altă parte, pe corpul fiicei sale nu a fost vizibilă nicio urmă de violență”, a indicat magistratul, precizând că au fost dispuse autopsii „pentru a stabili cu exactitate cauzele morții”.

Ar putea fi o dublă omucidere urmată de o sinucidere a tatălui. „La locuința familiei a fost găsit un bilet. Se pare că semnat de mâna bărbatului. În bilet anunța că își pune capăt vieții, precum și a soției și a fiicei sale. El și-a atribuit acțiunile unei stări de rău care ar putea fi legată de o boală gravă de care ar fi suferit”, a adăugat Philippe Astruc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS