14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Doi tineri, reţinuţi pentru furt de cabluri de telecomunicaţii

(VIDEO) Dolj: Doi tineri, reţinuţi pentru furt de cabluri de telecomunicaţii

-

Poliţiştii Secţiei nr.2 Rurală Breasta au executat, ieri, trei percheziţii, în comuna Carpen, la persoane bănuite de furt de cabluri de telecomunicaţii.

Trei persoane, cu vârstele de 14, 18 şi 22 de ani, toţi din comuna Carpen, sunt bănuiţi că în noaptea de 13/14 noiembrie, ar fi secţionat şi sustras 300 de metri de cablu de telecomunicaţii, amplasat în comuna Seaca de Pădure.

După comiterea faptei, cei trei s-ar fi deplasat pe un câmp din apropierea comunei Carpen, unde ar fi ars cablul, în vederea obţinerii metalului de cupru aflat în interior.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă, susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptei.

Cele trei persoane au fost conduse la audieri, iar în urma probatoriului administrat a fost dispusă reţinerea tinerilor de 18 şi 22 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS