17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentItalia: Un bărbat își ținea mama moartă în congelator

Italia: Un bărbat își ținea mama moartă în congelator

Descoperire macabră într-o casă din cartierul Galante Minzella, în mediul rural din Ceglie Messapica, în zona Brindisi. Cadavrul unei bătrâne era ascuns în congelator, potrivit Today.
Fiul pensionarei a fost dus la secția de poliție pentru a fi audiat.
Cadavrul femeii de 82 de ani, Maria Prudenza Bellanova, a fost descoperit marți de carabinieri în lada frigorifică a unei case din localitatea Ceglie Messapica, provincia Brindisi. Singurul fiu al pensionarei, un bărbat de 55 de ani, a fost dus la audieri, O inspecție inițială a cadavrului a fost efectuată de medicul legist Nico Urso.

Mama și fiul locuiau împreună şi se aflau în grija serviciilor sociale din Ceglie Messapica. Descoperirea cadavrului a fost posibilă, după ce firma de curăţenie nu a primit câteva zile la rând persmisiunea să intre în casă şi a anunţat autorităţile. Corpul era ghemuit în congelator. După încuviințarea magistratului, cadavrul a fost transportat la morgă.
Nu se știe cu cât timp în urmă a avut loc decesul. În interiorul proprietății se aflau și patru câini care vor fi transportați la canisa Carovigno.
Legiștii trebuie să aștepte să se dezghețe cadavrul pentru a face necropsia.

Nu se știe dacă bărbatul a ucis-o pe bătrână sau femeia a murit din cauze naturale, iar fiul a ascuns cadavrul pentru a primi în continuare pensia mamei sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS