17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un tânăr i-a tăiat gâtul unui consătean

Dolj: Un tânăr i-a tăiat gâtul unui consătean

Un tânăr, de 23 de ani, din Calafat, a fost reţinut aseară pentru comiterea infracţiunii de omor, după ce i-a tăiat gâtul unui bărbat de 56 de ani.

Polițiștii din Calafat au fost sesizați, ieri după amiază prin apel de urgență 112, de un tânăr de 23 de ani, din localitate, că, în timp ce se afla în satul Golenți, ar fi omorât o persoană.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit apelantul precum și un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenți, în stare de inconștiență.
A fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani.

Potrivit poliţiştilor, ieri, în jurul orei 16.00, în locuința bărbatului de 56 de ani, din municipiul Calafat, sat Golenți, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, de tânărul de 23 de ani, lovitură în urma căreia a rezultat decesul primului.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS