25.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr din Slatina, implicat într-un accident pe DN 65

Tânăr din Slatina, implicat într-un accident pe DN 65

Un tânăr de 23 de ani din Slatina a fost implicat într-un accident pe DN 65 Craiova – Pitești. Potrivit IPJ Olt, la data de 20 noiembrie, în jurul orei 00:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Găneasa. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conform IPJ Olt, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS