9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi fotbaliști legitimați la FCU Craiova, în arest pentru tâlhărie

Doi fotbaliști legitimați la FCU Craiova, în arest pentru tâlhărie

-

Judecătoria Craiova a dispus, joi, arestarea preventivă a doi tineri, de 16 și 18 ani, acuzați de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie. Cei doi, care sunt acuzați că au tâlhărit trei minori, ar fi legitimați la clubul FCU Craiova.

Potriviut reprezentanților IPJ Dolj, cei doi inculpați sunt acuzați de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată. ”În noaptea de 17 noiembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 18 și 16 ani, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată. În fapt, aceștia sunt bănuiți că în perioada 14-16 noiembrie, prin amenințarea cu acte de violență, ar fi deposesat de sumele de bani ce le aveau asupra lor, trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani, toți din municipiul Craiova”, au precizat oamenii legii.

Cei doi suspecți au fost reținuți în noaptea de 16 spre 17 noiembrie. Tânărul de 18 ani este din comuna Oprișor, județul Mehedinți, iar minorul de 16 ani este din Craiova. Joi seara, cei doi au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Mandatele de arestare au fost emise de Judecătoria Craiova. Hotărârea instanței nu este definitivă și a fost contestată de inculpați la Tribunalul Dolj.

Tânărul de 18 ani figurează pe LPF ca fiind legitimat la FCU Craiova. Minorul se regăsește pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Dolj, ca fiind legitimat la același club. Potrivit Prosport, ambii jucători evoluează pentru echipa a doua a clubului, din Liga a IV-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pasajul suprateran din Craiova va fi reabilitat în acest...

Pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reabilitat în...

ȘTIRI GdS