7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și un rănit după ce o mașină a intrat într-un TIR

Un mort și un rănit după ce o mașină a intrat într-un TIR

O persoană a murit şi alta a fost rănită într-un accident produs vineri, pe DN 6, în zona localităţii Domaşnea, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion, care au intrat în coliziune frontală, informază Agerpres.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, un conducător auto care conducea un autoturism în direcţia Băile-Herculane – Caransebeş, pe DN 6, în afara localităţii Domaşnea, în condiţii de carosabil umed, curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat frontal într-un ansamblul de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei dreapta faţă şi rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând că nu a consumat băuturi alcoolice.

Traficul rutier în zonă este restricţionat până la finalizarea cercetării la faţa locului, circulaţia desfăşurându-se dirijat pe un sens, valorile de trafic fiind ridicate, mai anunţă IPJ Caraş-Severin şi Centrul Infotrafic. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS