20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Grav accident pe o şosea din California. 25 de viitori poliţişti, spulberaţi de o maşină

(VIDEO) Grav accident pe o şosea din California. 25 de viitori poliţişti, spulberaţi de o maşină

-

Zeci de elevi ai unei școli de poliție, spulberați de o mașină în timp ce alergau în formație, pe o stradă din California.

Un bărbat, care conducea o Honda CRV, a intrat în grupul mare care făcea un antrenament în South Whittier, au declarat autoritățile, potrivit New York Times.
Accidentul s-a produs în apropierea academiei de antrenament STARS Center, lângă Mills Avenue și Trumball Street din Los Angeles, a declarat deputatul David Yoo. Dispecerii au primit un apel la ora 6.2, în care se anunţa un accident în care au fost implicați pietoni, a spus deputatul Brenda Serna.

Șeriful Alex Villanueva a declarat în timpul unei conferințe de presă în Orange, unde au fost transportați mulți dintre răniți, că 25 de recruți au fost răniți. Erau membri ai clasei 464 a Academiei. El a spus că rănile includ traumatisme craniene și fracturi și chiar o amputaţie, menționând că unul dintre cei cinci pacienți critici „este în prezent pe un ventilator”.

Cel puțin unul dintre recruți a suferit sângerări craniene și era în stare critică, potrivit unei surse.
Vehiculul s-a oprit până la urmă într-un stâlp, iar supravieţuitorii cred că numai din acest motiv nu a făcut mai multe victime. La exerciţiu participau 75 de elevi, escortaţi de maşini de poliţie. Şoferul vehiculului, de 22 de ani, a fost uşor rănit, iar alcooltestul a fost negativ.

Anchetatorii examinează toate posibilele cauze ale tragediei, de la un atac deliberat, până la o defecţiune tehnică a maşinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS