13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a ucis iubita cu toporul, dar susţine că fost un accident

Şi-a ucis iubita cu toporul, dar susţine că fost un accident

Un bărbat din Marea Britanie susține în instanță că a vrut să țintească un copac și că în mod accidental a lovit-o pe iubita sa, Katie Keynon, cu toporul în cap, omorând-o pe loc.

Cei doi ar fi organizat un picnic în pădure, iar victima ar fi pariat că iubitul său nu poate nimeri o doză de Coca-Cola cu toporul.

Andrew Burfield, de 51 de ani, a ucis-o pe femeie, apoi i-a îngropat trupul într-un mormânt pe care l-a săpat cu o zi înainte ca ea să moară, potrivit Daily Star.

Presupusul atacator le-ar fi spus polițiștilor despre pariu după ce femeia a dispărut. El a declarat că, de fapt, a aruncat toporul spre un copac aflat lângă ea și a nimerit-o accidental în cap.

Katie Keynon avea 33 de ani

Bărbatul neagă faptul că ar fi fost vorba despre o crimă și spune că nu au existat alte răni pe trupul femeii, în ciuda faptului că aceasta a fost lovită de aproximativ 12 ori, potrivit procurorilor.

„Am vrut să arunc toporul spre copacul care se afla lângă ea”, a declarat bărbatul.

Procurorii susțin că atacatorul a petrecut 42 de minute în pădure, unde a ucis-o și a îngropat-o pe tânăra de 33 de ani, în urma unei analize amănunțite a traseului de călătorie și a telefonului victimei.

Instanța nu a luat încă o decizie în acest caz, iar procesul va continua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS