13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRomâncă de 30 ani, ucisă de iubit în Irlanda. Bărbatul, arestat

Româncă de 30 ani, ucisă de iubit în Irlanda. Bărbatul, arestat

Andrei Dobra, de 33 de ani, acuzat că și-a ucis partenera, sâmbătă, a spus: „Îmi pare foarte rău pentru asta. Nu ar fi trebuit să se întâmple” atunci când a fost acuzat.
Bărbatul s-a prezentat în faţa instnaţei la Judecătoria Trim, fiind acuzat de uciderea Ioanei Mihaela Păcală, de 30 de ani, în weekend, potrivit www.sundayworld.com.
Cadavrul ei a fost descoperit sâmbătă seara în apartamentul complexului Riverwalk Court din orașul Ratoath, unde cei doi s-au mutat recent.

Cei doi se mutaseră de curând în complexul Riverwalk Court

Poliţiştii care au intervenit la scurt timp, au găsit-o pe Mihaela Păcală, originară din România, moartă într-un dormitor.
Dobra a fost arestat la fața locului și audiat la Poliţia Ashbourne, ieri el a apărut în fața judecătorului Miriam Walsh.
Purtând un pulover roz și pantaloni de trening gri închis, Dobra a rămas tăcută în timpul scurtei audieri.

Instanța l-a audiat şi pe detectivul Michelle O’Brien care a declarat că, atunci că atunci când l-a reţinut pe bărbat acesta a spus: „Îmi pare rău pentru asta. Nu ar fi trebuit să se întâmple.”

Evaluare psihiatrică

Dobra a fost încarcerat la închisoarea Cloverhill pentru a apărea din nou în faţa instanţei prin intermediul unui link video joi, 17 noiembrie.

Avocatul său, Maurice Regan, a făcut o cerere de evaluare și raport psihiatric.De asemenea, a făcut o cerere de asistență juridică și un interpret de română, spunând că, în timp ce clientul său este în țară de șapte ani și a lucrat în tot acest timp, acum nu mai are loc de muncă pentru că este în arest.
El a mai spus că, în timp ce clientul său are o bună engleză, interpretul va fi necesar pentru traducerea terminologiei juridice.
Aceste cereri au fost acceptate și de judecătorul Walsh.

Ioana Păcală era originară din România, dar locuia de ceva timp în Irlanda.
Ea își sărbătorise abia luna trecută cea de-a 30-a aniversare și se mutase în apartamentele Riverwalk Court în ultimele săptămâni.
Familia și cei dragi i-au adus un omagiu, exprimându-și șocul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS