7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: Reţinut, după ce a furat dintr-un bar

Mehedinţi: Reţinut, după ce a furat dintr-un bar

Un bărbat, de 22 de ani, a fost reţinut, după ce la începutul lunii octombrie, ar fi sustras din interiorul unui bar, din localitatea Arginești, mai multe cartușe de țigarete, 3.200 de lei, un telefon mobil, un card bancar și un rucsac.

Poliția Orașului Strehaia a fost sesizată, prin plângere, de o femeie din comuna Butoiești că mai multe persoane ar fi sustras din interiorul unui bar, din localitatea Arginești, mai multe cartușe de țigarete, 3.200 de lei, un telefon mobil, un card bancar și un rucsac.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mehedinți, în cooperare cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pâncota, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Chișineu-Criș și luptătorii serviciilor pentru acțiuni speciale Mehedinți și Arad, au pus în executare trei mandate de percheziție în județul Arad la locuințele a trei persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase din barul din localitatea Arginești, respectiv un telefon mobil, un card bancar și un rucsac.

Doi bărbați, de 22, respectiv 16 ani, au fost aduși la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Față de bărbatul de 22 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Mehedinți cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat , infracțiunea de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată, respectiv infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS