0.9 C
Craiova
marți, 31 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Femeie bănuită de contrabandă cu aur şi argint, reţinută

Craiova: Femeie bănuită de contrabandă cu aur şi argint, reţinută

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Craiova au reuşit prinderea unei femei bănite de contrabandă cu aur şi argint.

Poliţiştii au oprit în trafic, la intrarea în municipiu, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 44 de ani. De asemenea, în autoturism, în calitate de pasager, a fost identificată o femeie de 45 de ani, din Craiova.

Cu ocazia controlului efectuat asupra celor doi şi bagajelor deținute de aceștia, polițiștii au descoperit bunuri care ar fi fost introduse în țară prin sustragerea de la controlul vamal.

Astfel, au fost identificate aproximativ 1667 grame aur, 475 grame argint şi 60 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri, purtând însemnele şi inscripțiile unor mărci înregistrate pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, în valoare totală de aproximativ 390.000 de lei.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea femeii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS