9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: Un șofer băut a ajuns cu mașina într-un autoturism parcat

Mehedinți: Un șofer băut a ajuns cu mașina într-un autoturism parcat

Un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care consumase alcool, a ajuns cu mașina într-un autoturism parcat.

Aseară, la ora 21.05, Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe Aleea Mihai Gușiță, în municipiu, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care în urma verificărilor efectuateau stabilit că un tânăr de 20 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Mihai Gușiță, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu autoturismul ce se afla staționat regulamentar în afara părții carosabile.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS