20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Adolescentă, reţinută pentru furt

(VIDEO) Craiova: Adolescentă, reţinută pentru furt

-

O adolescentă din Craiova, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost reţinută, ieri, iar un adolescent de 14 ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Polițiștii Secției 2 Caiova au reținut, pentru 24 de ore, o adolescentă de 16 ani, din Craiova, bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi, pe 3 noiembrie, de un bărbat de 44 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, fiul său, de 14 ani, în timp ce se afla pe Bulevardul Nicolae Romanescu, din localitate, ar fi fost lovit şi i s-ar fi sustras telefonul mobil.

În dimineaţa zilei de ieri, poliţitii au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în urma cărora 7 adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, toţi din Craiova, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că la data de 3 noiembrie minorul de 14 ani, s-ar fi întalnit pe Bulevardul Nicolae Romanescu, cu un grup format din 7 adolescenţi, dintre care o adolescentă de 16 ani i-ar fi sustras telefonul, iar un adolescent de 14 ani, l-ar fi lovit în zona feţei.

În urma probatoriului administrat, adolescenta a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
Astăzi, adolescenta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă

De asemenea, faţă de adolescentul de 14 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FCSB 2-0 | Alb-albaştrii au scos...

Universitatea Craiova a câștigat categoric, scor 2-0, partida susținută...

ȘTIRI GdS