10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil de 13 ani, mort după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități din Drobeta Turnu Severin

Copil de 13 ani, mort după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități din Drobeta Turnu Severin

Un copil de 13 ani și-a pierdut viața, după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități din Drobeta Turnu Severin.

La fața locului, s-au deplasat echipaje de poliție și un echipaj al Ambulanței. Din păcate, pentru adolescentul de 13 ani nu s-a mai putut face nimic. Minorul și-a pierdut viața pe loc în urma căderii în gol de la aproximativ 7 – 8 metri.

Copilul a căzut de pe fosta Maternitate din Drobeta Turnu Severin
Copilul a căzut de pe fosta Maternitate din Drobeta Turnu Severin

„Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină în cazul unui minor de 13 ani, solicitarea către dispeceratul 112 fiind aceea că minorul a fost găsit aruncat de pe clădirea veche a maternității. Echipajul de tip C2 al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că minorul de 13 ani a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viața. Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea”, au declarat reprezentanții Ambulanței”pentru #actualmehedinți.

Poliţia face cercetări pentru a stabili dacă a fost sinucidere sau accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS