26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei persoane, între care un copil de un an, rănite grav într-un accident cu trei maşini

Trei persoane, între care un copil de un an, rănite grav într-un accident cu trei maşini

Trei persoane, între care un copil de un an, au fost rănite grav, duminică, la Făgăraş, în judeţul Braşov, într-un accident în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Printre răniţi este şi un copil de un an şi trei luni, care a fost dus la spital de tatăl său până la sosirea salvatorilor, fiind în stop cardio-respirator, informează News.ro.

Accidentul s-a produs pe strada Doamna Stanca din municipiul Făgăraş.

”La data de 06.11.2022, în jurul orei, 16.38, pe DN 1, la intrare în municipiul Făgăraş, pe sensul de mers dinspre municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autovehicul de trasport persoane. În urma coliziunii dintre vehiculul de transport persoane şi autoturismul aflat în faţa sa, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a fost colizionat de un al treilea vehicul. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, între acestea fiind şi un copil”, a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.

Acolo au ajuns trei echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă si spumă, dar şi două ambulanţe SAJ.

Copil în stop cardiorespirator, dus la spital de tată

Potrivit ISU Braşov, un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost încarcerat, fiind descarcerat şi transportat la Spitalul din municipiul Făgăraş. El era conştient şi avea un traumatism la coloană şi un traumastism toracic.

A doua victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, prezenta un traumatism la coloană şi un traumastism toracic şi a fost transportat la spital de către echipajele medicale.

”Cea de-a treia victimă, un copil în vârstă de un an şi 3 luni, a fost transportat la spital de către tatăl său, înainte ca echipajele medicale să ajungă la locul intervenţiei. Copilul se afla în stop cardio-respirator”, a precizat sursa citată.

Alţi trei bărbaţi, în vârstă de 77 de ani, 43 de ani, respectiv 40 de ani, au fost monitorizate de echipajele SMURD şi au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Făgăraş efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS