23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi băuţi la volan

Doljeni prinşi băuţi la volan

Doi doljeni au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme având alcoolemii de 1.16, respectiv 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Patrula de siguranță publică formată din polițiști ai Secției 2 Craiova și jandarm au oprit, ieri după amiază, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Râului, din municipiu.

La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat de 35 de ani, din Craiova, care prezenta halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și patrula de siguranță publică formată din polițiști ai Secției 5 Craiova și jandarm au oprit, pentru control, azi noapte, un autoturism ce circula pe strada Brestei, din municipiu.

Conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Craiova, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis și refuz de recoltare mostre biologice

Polițiști din cadrul Secției nr.5 Rurală Pielești au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Teslui, în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpului, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.
De asemenea, întrucât prezenta halenă alcoolică, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, pe care a refuzat-o, refuzând și prelevarea de mostre biologice.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS