22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTatăl a 12 băieţi, mort într-un accident rutier în apropierea şcolii copiilor

Tatăl a 12 băieţi, mort într-un accident rutier în apropierea şcolii copiilor

Un bărbat, de 50 de ani, tată a 12 băieţi, care conducea o autoutilitară VW Transporter, a murit într-un accident rutier produs miercuri după-amiază, la Vicovu de Sus, judeţul Suceava.
Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea şcolii spre care se îndrepta bărbatul de 50 de ani. În imagini se vede cum omul a încercat să întoarcă microbuzul, moment în care a fost lovit în plin de o maşină care venea din spatele său.
Anghel Onofreiciuc, bărbatul de 50 de ani, a fost găsit de pompierii militari încarcerat în mașină și în stare de inconștiență.
Personalul medical a încercat manevre de resuscitare, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, potrivit Monitorul de Suceava.

La fața locului a ajuns inclusiv soția bărbatului. Apropiații au relatat că la ora accidentului bărbatul se ducea spre școală, pentru a aduce copiii acasă.

Tânărul băut circula cu viteză

Autoturismul Audi era condus de Constantin Schipor, de 26 de ani, din Vicovu de Sus, care a fost rănit ușor, la fel ca și un alt tânăr de 22 de ani, pasager în mașina sa.

Tânărul era băut, având concentrația de 0,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul băut circula cu viteză, însă și șoferul autoutilitarei ar fi făcut imprudent manevra de întoarcere. Ancheta polițiștilor era miercuri seară în plină desfășurare pentru a se stabili gradul de vinovăție.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru a fi lămurită dinamica exactă a accidentului.

Cercetările vor continua sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS