19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentItalia: O româncă ucisă de o mașină condusă de un tânăr beat și drogat

Italia: O româncă ucisă de o mașină condusă de un tânăr beat și drogat


Miriam Ciobanu, studentă de 22 de ani, de origine română, a fost ucisă de o mașină condusă de un șofer beat și drogat, la Paderno del Grappa (Treviso), potrivit Gazeta Românească.

Tânăra mergea spre casă în miezul nopții, după o ceartă cu iubitul e. Ea a murit în Paderno del Grappa (Treviso) după ce un Audi S3 condus de un coleg de 23 de ani a lovit-o în plin.

În urma impactului, tânăra a aterizat mai întâi pe capotă, apoi pe parbriz, fiind catapultată câţiva metri înainte. Echipajele de urgenţă nu au putut decât să-i confirme decesul.

Rănit și în stare de șoc, tânărul șofer a fost transportat la spital pentru primele îngrijiri. El a fost testat pozitiv la alcool, cu o rată mult mai mare decât cea permisă, și la droguri.

Tânărul se întorcea acasă la San Zenone (Treviso) după ce și-a petrecut seara la o petrecere. El a fost astfel arestat de carabinieri din Castelfranco Veneto , acuzat de omucidere rutieră calificată.

Primarul din Pieve del Grappa, Annalisa Rampin şi-a exprimat compasiunea pentru cele două fmilii ale tinerilor. «Nu există cuvinte. Îmbrățișez familia în durerea acestei pierderi dramatice. Sunt aproape și de drama pe care o trăiesc băiatul și familia”. La ea se adaugă comentariile celor care au cunoscut-o: «Odihnește-te în pace micuțo. Îmi voi aminti mereu de tine cu zâmbetul pe buze și cu ochii tăi mari și albaștri care străluceau mereu. Nu pot să cred că ți s-a întâmplat. Au fost și multe mesaje de apropiere față de familia tinerei și, de asemenea, față de băiatul de 23 de ani care a lovit-o. Toată lumea le îmbrățișează.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS