15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: Părinți, arestați preventiv pentru că și-au agresat fetița de 5 ani

Mehedinți: Părinți, arestați preventiv pentru că și-au agresat fetița de 5 ani

O femeie de 25 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii din orașul Vânju Mare, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile , pentru că și-au agresat fetița de 5 ani.

Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată în luna martie de o femeie că nepoata sa, de 5 ani a fost agresată de părinți.

Din cercetări, a reieșit că în perioada august 2021-martie 2022, persoanele în cauză au locuit într-un apartament din orașul Vânju Mare împreună cu minora de 5 ani și alți trei copii, agresând-o fizic în repetate rânduri pe aceasta, fiindu-i pusă în primejdie dezvoltare fizică, intelectuală și morală.

Pe 26 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat locația celor doi părinți, care se sustrăgeau urmăririi penale, aceștia deplasându-se în orașul Recaș, județul Timiș, fiind puse în executare două mandate de aducere.

Ulterior, femeia de 25 de ani și bărbatul de 33 de ani, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți în vederea audierii, față de aceștia luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ieri, persoanele în cauză au fost prezentate Judecătoriei Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă, față de aceștia luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS