14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMedaliată la gimnastică aerobică, la un pas de moarte. Un admirator a tras cu arma

Medaliată la gimnastică aerobică, la un pas de moarte. Un admirator a tras cu arma

Mirela Frâncu, medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică, a fost la un pas de moarte după ce un tânăr cu care a refuzat să aibă o relaţie a tras cu o armă în geamurile casei sale.

Mirela Frâncu din Comăna de Sus, județul Brașov, a fost la un pas de moarte după ce Stoica Florin Gheorghe din Ticușu Vechi a tras cu arma în locuința tinerei. S-a întâmplat în urmă cu o lună, mai précis în zorii zilei de 24 septembrie 2022. Cazul nu a fost făcut public de către  oamenii legii. Agresorul a fost arestat atunci pentru 30 de zile, potrivit Monitorul de Făgăraș.

Familia tinerei sportive a relatat pentru Monitorul de Făgăraș cum s-au petrecut faptele când a văzut că agresorul este liber.

,,Am trecut prin momente cumplite, nici acum nu ne-am revenit. Ne-am trezit sub gloanțe. Era în jur de ora 5.00  în dimineața de 24 septembrie. Dormeam la acea oră, în cameră cu Mirela. A tras cu carabina în geamuri. Gloanțele au ricoșat în tavan, din care s-au prăvălit bucăți de tencuială peste Mirela în pat. Noroc că eram în pat întrucât dacă  eram în picioare ne secera, ne omora. Avem geamurile cu 3 sticle și au oprit gloanțele că altfel ajungeau și la vecini prin oalele cu mâncare. Bucăți din gloanțe au căzut prin pat și prin cameră, lângă fetiță“ a relatat Maria Frâncu, mama sportivei.

Victima este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Sportiv „Cetate  Deva“, dar a făcut parte și din lotul național de gimnastică aerobică al României.  Agresorul este fiul vitreg al primarului din Ticușu Vechi și este student.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS